2010. március 5., péntek

Pongyolás csirke

Köszönjük a receptet Dávid Tündének (gyógyszerkiadó szakasszisztens):

Hozzávalók:
  • 8 db csirkecomb
  • liszt
  • pirospaprika
  • bors
  • 4 fej vöröshagyma
  • 25 dkg füstölt sajt
  • 3 pohár tejföl
  • 4 tojás
A csirkecombokat megsózzuk, majd beleforgatjuk a liszt, pirospaprika, bors keverékébe. Szorosan, egymás mellé rakjuk a combokat a tepsibe, amjd a következőket tesszük rá:
  • 4 fej vöröshagymát rákarikázva,
  • sajtot reszelve v. szeletelve.
Végül, a tejfölt összekeverjük a tojással, ízlés szerint sózzuk, majd a masszát a saj tetejére öntjük. Alufóliával letakarjuk és 180 fokon 1 órát sütjük, majd fólia nélkül fél órát pirítjuk. Bármilyen köretet adhatunk hozzá.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...